Sū sangkhom mai thō̜tthing kan : bon sēnthāng sāngsan saphāp wǣtlō̜m thī pen mit kap phūsūngʻāyu (Samnak Songsœ̄m læ Phithak Phūsūngʻāyu, 2009)
Environment and public facilities for the health of elderly people in Thailand.