Kajian perpaduan negara dan penggunaan tenaga manusia dalam pasaran buruh : deraf laporan awal (Pusat Penyelidikan Dasar, Universiti Sains Malaysia, 1994)
Relations between Malay and Chinese ethnics at the work place, Kuala Lumpur and Pulau Pinang, Malaysia, study.