Śrī Siddhacakramāhātmyabodhakaṃ Śrī Śrīpālacaritram : Sirisirivālakahāntasamuddhrtaślokasahitaṃ ca bhavyajanamanorathakalpadrumāyamāṇaṃ - Satyarājagaṇi, 15th cent (Tārācanda Ambālāla, 1979)
Verse tale about Sirivāla, Jain character, throwing light on Jain ethics.