Bod rgyal lo 2105 phyi lo 1978 zla 9 tshes 28 kyi sṅa dro Mdo smad tshogs chen theṅs daṅ poʼi tshogs mi rnams Goṅs-sa Skyab-mgon-chen-po mchog mjal bcar skabs stsal baʼi bkaʼ slob - Bstan-ʼdzin-rgya-mtsho, Dalai Lama XIV, 1935- ([s.n.], 1978)
Short lecture to the Tibetan people on the assassinator of Guṅ-thaṅ Tshul-khrims.