Rdzogs pa chen po man ṅag sdeʹi bcud phur Lce btsun chen poʹi Bi ma laʹi zab tig gi khrid yig sñiṅ poʹi bcud dril thig le gsaṅ rdzogs źes bya ba bźugs so - Koṅ-sprul Blo-gros-mthaʼ-yas, 1813-1899 (Dṅos-grub, 1976)
Introduction to the practice of a cycle of Dzogchen teachings revealed by ʼJam-dbyaṅs Mkhyen-brtseʼi-dbaṅ-po, 1820-1892.