Risālah sayr-i nafas-i Fakhr al-Dīn Rāzī Sayr al-ʻibād ila al-maʻād-i Sanāī Ghaznavī / bih taṣhīh va muqaddamah-i Māyil Haravī - Māyil Haravī, Re̤za (Da Maṭbūʻatū Vizārat, da Afkārva da Tanvīr Riyāsat, 1965)
On Sufism.