Mranʻ māʹ thimʻʺ mrāʺ maṅgalā dha leʹ thuṃʺ caṃ myāʺ - Lha Saminʻ, 1923- (Praññʻ thoṅʻ cu Chuirhayʻlacʻ Sammata Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ toʻ, Sutesana Lupʻ ṅanʻʺ myāʺ chuiṅʻ rā Mū vāda Ññvhanʻ krāʺ reʺ ʼA phvaiʹ, Yañʻ kyeʺ mhu Koʻmatī, 1986)
Burmese marriage customs and practices.