Pokok-pokok petunjuk pelaksanaan Program Peningkatan Produktivitas Kerja Tenaga Kerja Wanita Melalui Peningkatan Kesejahteraan Terpadu, tahun 1988/1989 (Juklak Nakerwan) (Kantor Menteri Negara Urusan Peranan Wanita, 1988)
Government policies on increasing productivity of women labor.