Luova ajattelu pitkäaikaissairailla lapsilla : vertaileva tutkimus reumaa, diabetesta ja neuroosia sairastavien lasten luovan ajattelun ilmenemisestä 8-11 vuoden iässä = Creative thinking in chronically ill children ; a comparative study of the forms of creative thinking in children aged eight to eleven with rheumatic disease, diabetes mellitus or neurotic disturbances - Erkolahti, Ritva (Turun yliopiston julkaisuja. Sarja C. Scripta lingua Fennica edita, 1987)
English summary.