Rje Raṅ-byuṅ-rdo-rjes mdzad paʼi Gcod kyi tshogs las Rin-po-cheʼi phreṅ ba ʼdon bsgrigs bltas chog tu bkod pa Gcod kyi lugs sor bźag bźugs so - Raṅ-byuṅ-rdo-rje, Karma-pa III, 1284-1339 (s.n., 1976)
Texts on the esoteric practices of the Gcod tradition.