Chikasha okla i kvnstitushvn : micha i Nan vlhpisa micha Yonaitet Estets Nan ittim apehinsa tok 1832 micha 1834, 1837, 1852, 1855 micha 1866 kvt afoyukka hoke. Mikma holisso illappat toba chi ka Nov. 2, 1897, ash o Chikasha okla i Nan apesa yvt apesa tok makoke - Homer, Davis A. (Foley Railway Print. Co., 1899)
Constitution and laws of the Chickasaw Nation, together with the treaties of 1832-1866.