Sīhuilʻ kyvanʻʺ ʼA rhaṅʻ Mahānāma matherʻ mratʻ reʺ sāʺ cī raṅʻ ʼapʻ so Mahāvaṃsa ʼaṭṭhakathā kyamʻʺ kui Kyīʺ sai Leʺ thapʻ Cha rā toʻ Mranʻ mā pranʻ chui reʺ sāʺ ʼapʻ so Sīhuilʻ rājavaṅʻ Mahā vaṅʻ vatthu ; Jambudīpa cā tamʻʺ - Mahānāma, 5th cent (Piṭakatʻ Roṅʻ khraññʻ Cā ʼupʻ chuiṅʻ, 1976)
Classical history of Ceylon.