Taññʻ To Cha rā toʻ (Thīʺ Khyuiṅʻʹ Natʻ Cuiʺ) pru cu so Myuiʺ tū maññʻ kvai ʼa suṃʺ khya Mranʻ māʹ cheʺ paṅʻ myāʺ : mracʻ khyaṅʻʺ prīʺ cheʺ paṅʻ nhaṅʻʹ ku thuṃʺ myāʺ - Taññʻ To Cha rā toʻ, 1911- (Sa pre Ūʺ Cā pe : Phranʻʹ khyī sū, Mra Sītā Cā pe Phranʻʹ khyī reʺ, 1983)
Burmese medicinal plants, with formulae and prescriptions.