Saṅgālovāda chuṃʺ ma cā laṅkā ca kāʺ pre : nhaṅʻʹ, Lokanīti kokʻ nutʻ khyakʻ ca kāʺ pre - Paññāvara, Sa rakʻ ʼA rhaṅʻ (ʼA suiṅʻʺ ʼA vuiṅʻʺ Cā pe : [Phranʻʹ khyi reʺ], Jaṅʻ Ratanā Co Cā pe, 1994)
Discipline for Burmese Buddhist laymen; exposition.