Jñātādharmakathāṅga sūtra : Pañcama Gaṇadhara Bhaga-vatsudharma-Svāmi-praṇīta ṣa̤sṭha Aṅga : mūlapaṭha, Hindī anuvāda, vivecana, pariśiṣṭa yukta - Bhārilla, Śobhācandra, 1904- (Jināgama-granthamālā ;, 1981)
(Jaina canonical text)