Psykiatrisen hoidon ja kuntoutuksen tarve sekä mielisairauteen kohdistuvat asenteet : vertaileva sosiaalipsykiatrinen tutkimus Etelä- ja Pohjois-Suomesta valituista 1000 henkilöstä - Lehtinen, Ville (Kansaneläkelaitoksen julkaisuja. Sarja AL, 1975)
Summary: Need of psychiatric treatment and rehabilitation; attitudes toward mental illness.