Sairaanhoitajan ja sairaanhoitajaopiskelijan hoitotyön päätöksenteko kolmella eri menetelmällä tutkittuna - Hupli, Maija (Turun yliopiston julkaisuja. Sarja C. Scripta lingua Fennica edita, 1996)
Summary.