Islāmī tahzīb aur qaumī taʻlīm : yaʻnī, vuh ḵẖut̤bah jo Ḍākṭar Sar Pī. Sī. Rāʼe ne Jāmiʻah Millīyah Islāmīyah, ʻAlīgaṛh ke dūsre jalsah-yi taqsīm-i asnād munʻaqidah 7 Farvarī 1923 meṉ paṛhā - Rāʼe, Pī. Sī (SAMP early 20th-century Indian books project ;)
On Islamic civilization and national education.