ʼĀ jā naññʻ ʼa myuiʺ sāʺ khoṅʻʺ choṅʻ krīʺ Cha rā krīʺ Ūʺ Rājātʻ - Kyaw Win Maung, 1920- (ʼOṅʻ Caññʻ Cā pe : Kyoʻ Cā pe phranʻʹ khyī peʺ saññʻ, 1972)
Biography of U. Razak, 1898-1947, Burmese Muslim statesman.