Rdo rjeʼi chos skyoṅ rnams kyi las byaṅ dṅos grub rol mtshoʼi rjes ʼbraṅ gi ʼphrin las bye brag pa rnams phyogs gcig tu bsdebs pa daṅ skabs so sor brtan gsol bsdus pa thaṅ lha bcas bcug pa bźugs so - Gter-bdag-gliṅ-pa ʼGyur-med-rdo-rje, 1646-1714 (s.n., 1970)
Rituals for the propitiation of various protective deities largely, of the Lhoter (Lho gter) rites of the Nyingmapa sect.