Se rvā pranʻ tuiʹ e* phracʻ rapʻ mhanʻ bhava ʼa tveʹ ʼa kruṃ myāʺ - Syhaṅʻ Sīri, Takkasuilʻ (ʼA suiṅʻʺ ʼA vuiṅʻʺ Cā pe : [Phranʻʹ khyi reʺ], ʼOṅʻ Mi sāʺ cu Cā pe, 1993)
Out-of-body and near-death experiences; cases in Burma.