Pātī cuṃ dīmuikarecī ʼa thve thve rveʺ kokʻ pvai kyaṅʻʺ pa reʺ ʼa tvakʻ Praññʻ sūʹ Lvhatʻ toʻ rveʺ kokʻ pvai upade pudʻ ma 4 ʼa ra satʻ mhatʻ thāʺ saññʻʹ Praññʻ sūʹ Lvhatʻ toʻ mai chanda nayʻ myāʺ cā raṅʻʺ (s.n., 1990)
Electoral constituencies in Burma, for Praññʻ sūʹ Lvhatʻ toʻ election, 1990.