ʼA matʻ krīʺ Bha dū Maṅʻʺ Ññui reʺ capʻ so Ra khuiṅ maṅʻʺ sa mīʺ e khyaṅʻʺ, suiʹ ma hutʻ, Mokʻ toʻ eeʺ khraṅʻʺ : Ramʻʺ byai Kyvanʻʺ, Sa rakʻ Khyoṅʻʺ mū - Thvanʻʺ Rvhe Khuiṅʻ (Cacʻ saññʻ toʻ Cā pe, 1991)
Study of Ra khuiṅʻ maṅʻʺ sa mīʺ e khyaṅʻʺ, poetry by a 15th century Arakanese poet Bha dū Maṅʻʺ Ññui.