ʼOd gsal Rdzogs pa chen po yaṅ gsaṅ bla na med pa spyiʼi khyad par gyi khrid yig lam bzaṅ ye shes sñẏiṅ po - Sna-tshogs-raṅ-grol, Rtse-le Rgod-tshaṅ-pa, b. 1608 (Ngawang Topgya, 1979)
Instructions on the practice of the Dzogchen teachings of the Nyingmapa tradition of Tibetan Lamaism.