Theg chen lta khrid bden gñis rab tu gsal ba źes bya ba bźugs so - O-rgyan-ʼjigs-med-chos-kyi-dbaṅ-po, Dpal-sprul, b. 1808 (s.n., 1977)
On the Mahāyāna Buddhist philosophical position; a treatise in verse.