Mudāvamat dar uṣūl-i mūsīqī-i Īrān : gāmhā va dastgāh'hā-yi mūsīqī-i Īrānī - Barkechli, Mehdi (Intishārāt-i Idārah-'i Kull-i Nigārish-i Vizārat-i Farhang va Hunar, 1976)
On Iranian musicology; includes notations.