Sih risālah dar taṣavvuf : lavāmiʻ va lavāyiḥ dar sharḥ-i Qaṣīdah-ʻi Khamrīyah-i ibn Fāriz va dar bayān-i maʻārif va maʻānī-i ʻirfānī, bi-inzimām-i sharḥ-i rubāʻīyāt dar vaḥdat-i vujūd - Jāmī, 1414-1492 (Intishārāt-i farhang-i Īrān zamīn ;, 1981)
Classical work on Sufism and theology.