Ellee immeisiks : käsityksiä ja kokemuksia terveyden edistämisestä savolaisissa kylissä - Neittaanmäki, Liisa (Kuopion yliopiston julkaisuja. D. Lääketiede,, 1995)
Abstract: Views and experiences on health promotion in Savo villages.