Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ sāʺ myāʺ Raṅʻʺ nhīʺ Mrhupʻ nhaṃ mhu Upade nhaṅʻʹ patʻ sakʻ r* si saṅʻʹ saññʻʹ ʼa khyakʻ ʼa lakʻ myāʺ (Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ Raṅʻʺ nhīʺ Mrhupʻ nhaṃ mhu Koʻmarhaṅʻ], 1995)
Facts about law on investments by Burmese citizens.