ʼA rhaṅʻ Cakkinda e* Ra khuiṅʻ taṃ khvanʻ puṃ praṅʻ myāʺ - Cakkinda, Ūʺ (Ra khuiṅʻ Ūʺ Lha Mraṅʻʹ nhaṅʻʹ Ññī myāʺ : Phranʻʹ khyi reʺ, Ra kuiṅʻ Sāʺ krīʺ Cā pe, 1995)
Tales from Arakan State, Burma; anthology.