Salinan Adat Aceh dari satu manuscript India Office Library dalam Verhandelingen van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Iand, en Volkenkunde, jilid XXIV, 's-Gravenhage : Mertirus [sic] Nijhoff, 1958 - Lamnyong, Teungku Anzib (Verhandelingen van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde., 1981)
On Achinese customs and traditions.