Hammashuollon kehittämisen mahdollisuudet Enson Varkauden tehtailla - Nyyssönen, Viljo (Kuopion yliopiston julkaisuja. Yhteiskuntatieteet ;, 1993)
English summary: Potential to develop dental services at Enso paper mill, Varkaus, Finland.