Pañcapakaraṇamūlaṭīkā : Abhidhammapiṭake Pañcapakaraṇaaṭṭhakathāya atthavaṇṇaṇābhūtā Ānandattherena katā. Pañcapakaraṇaanuṭīkā : tassānuvaṇṇanābhūtā Dhammapālattherena katā - Ānanda, 8th cent (Marammaraṭṭhe Buddhasāsanasamiti, 1977)
Supercommentary, with Dhammapāla's gloss entitled Pañcapakaraṇaanūṭīkā, on Buddhaghosa's Pañcappakaraṇaṭṭhakathā, commentary on Dhātukathā, Puggalapaññatti, Kathāvatthu, Yamaka, and Paṭṭhāna, canonical texts of Abhidhammapiṭaka according to Theravada Buddhism.