Dus kyi pho ña źes pa ʼbyuṅ ba bźi ldan sa pho rta loʼi leʼu tho byed grub zuṅ ʼbrel ʼbras dkar sa luʼi sñe ma źes bya bźugs so - Mi-pham-rgya-mtsho (Mifam Giachho, 1978)
Calendar for the Earth Horse year, 1978-1979.