Khyamʻʺ mreʹ Cha rā toʻ e* 1985 khu nhacʻ takkasuilʻ dhamma sa bhaṅʻ : Buddha Mratʻ cvā e* khyamʻʺ sā reʺ ta rāʺ toʻ myāʺ - Janakabhivamsa, Khyamʻʺ mreʹ Cha rā toʻ (Dhammadesanā Pranʻʹ pvāʺ reʺ ʼA phvaiʹ ṅayʻ, Khyamʻʺ mreʹ Ripʻ sā Kyoṅʻʺ, 1990)
Lectures on Buddhist doctrines by a Burmese Buddhist monk.