Tiede, näennäistiede, usko nuorten mielikuvissa ja kasvatuksessa : tutkimuskohteen teoreettinen erittely sekä kaksi kartoitusta - Keranto, Tapio (Acta Universitatis Ouluensis. Series E. Scientiae rerum socialium, 1996)
Abstract in English: Science, pseudoscience, faith in adolescents' minds and in education.