Phrarātchabanyat Prak̨̄op Ratthathammanūn Wādūai Kānp̨̄ongkan læ Prāpprām Kānthutčharit, Ph̨̄o. S̨̄o. 2542, Phrarātchabanyat Prak̨̄op Ratthathammanūn Wādūai Withī Phičhāranā Khadī ʻĀyā kh̨̄ong Phūdamrong Tamn̄æng thāng Kānm̄ưang, Ph̨̄o. S̨̄o. 2542, Phrarātchabanyat Wādūai Khwāmphit Kīeokap Kānsan̄œ Rākhā t̨̄o Nūaingān Kh̨̄ong Rat, Ph̨̄o. S̨̄o. 2542, Ratthathammanūn h̄æng Rātchaʻānāčhak Thai, Phutthasakkarāt 2540 (Samnak P̨̄ongkan Kānthutčharit 2, Samnakngān Khana Kammakān P̨̄ongkan læ Prāpprām Kānthutčharit h̄æng Chāt, 2000)
Collection of Thai laws on corruption and its prevention.