Pengajaran bahasa dan kesusastraan Malaysia : kertaskerja-kertaskerja seminar anjuran Jabatan Pengajian Melayu, Universiti Malaya, 7-10hb. April, 1974 - Mohd. Taib Osman, 1934- (Siri kajian sastera DBP ;, 1977)
On teaching Malaysian language and literature; working papers and conclusions of a seminar organized by the Jabatan Pengajian Melayu, University of Malaya.