Baṅgīẏa Saṃskrta uccāraṇa o Baṅgalipi rahasya : Baṅgīẏa Saṃskrta uccāraṇera biśuddhatā ebaṃ prāg Bauddha Saṃskrta Baṅgalipīra barttamānatā pratipādaka grantha - Tarkatīrtha, Ramendracandra, 1905- (Rabīndranātha Bhaṭṭācāryya : paribeśaka Oriẏeṇṭāla Buka Kompānī, 1983)
Sanskrit phonology, according to Bengal tradition and Bengali paleography.