Da shāghali Muḥammad Hāshim Maīwandwāl Ṣadr-i Aʻẓam waynā da haywād da khpalwākī da atah ṡalwayshtam kāl da ratāg pah munāsibat = Bayānīyah-i shāghalī Muḥammad Hāshim Maīwandwāl Ṣadr-i Aʻẓam dar mawqaʻ-i vurūd-i chihil va hastumīn sal-i iṣ̤tiqlāl-i vaṭan - Maīwandwāl, Muḥammad Hāshim (Dawlatī Maṭbaʻah, 1966)
Speech on future development schemes in Afghanistan.