Sman blaʼi mdo chog gźan phan bde ʼjug gi zur rgyan kun phan utpal gźon nuʼi ʼkhri śiṅ źes bya ba bźugs so - Ṅag-dbaṅ-bsod-nams-rgyal-mtshan, Ṅor Khaṅ-gsar Mkhan-chen (Sa-ṅor Chos-tshogs, 1968)
Supplement to Blo-gsal-bstan-skyon's Sman blaʼi mdo chog gzan phan bde ʼjug; a ritual for the propitiation of the Medical Buddha.