Nyāyadarśanam : Vātsyāyanamunikrta-Bhāṣya-Viśvanāthakrta-vrttisahitam - Gautama (Authority on Nyāyaśāstra) (Vācaspatyayantre, 1919)
Basic work on Nyaya philosophy; includes Nyāyabhāṣya of Vātsyāyana, ca. 350-ca. 425 and Nyāyasūtravrtti of Viśvanātha Nyāyapañcānana Bhaṭṭācārya.