PAS 1951-1991 : cabaran pemantapan dan misi - Abdul Rahman Wan Abdul Latiff, Wan, 1950- (Bahagian Penerbitan Buku, Jabatan Penerangan PAS Pusat, 1991)
Volume commemorating the 50th anniversary of PAS, Malaysian Islamic Party, 1951-1991.