Paramatthamañjūsā nāma Visuddhimaggamahāṭīkā : Visuddhimaggassa atthasaṃvaṇṇanābhūtā Dhammapālattherena katā - Dhammapāla, 8th cent (Marammaraṭṭhe Buddhasāsana Samiti, 1977)
Commentary on Buddhaghosa's Visuddhimagga, treatise on Buddhist philosophy and Yoga.