"Ma no" : Praññʻ thoṅʻ cu mrokʻ phyāʺ desa mha sveʺ khyaṅʻʺ tuiʹ e* ruiʺ rā yañʻ kyeʺ mhu - Maṅʻʺ Nuiṅʻ, Ūʺ (Tuiṅʻʺ raṅʻʺ sāʺ yañʻ kyeʺ mhu cā cañʻ, 1961)
Description of a folk festival of Kachin State, Burma.