Guṇa-dosha-rīti darpaṇa : sāhitya ke guṇa, dosha, rīti ke chandobaddha paricaya ā udāharana - Tripāṭhī, Sarvendrapati, 1908- (Sarvendra prakāśana ;, 1981)
Literary criticism, with reference to Bhojpuri.