Paramatthajotikā nāma Khuddakapāṭhaṭṭhakathā : Suttantapiṭake Khuddakanikāye Khuddakapāṭhapāḷiyā saṃvaṇṇanābhūtā Mahābuddhaghosattherena katā - Buddhaghosa (Marammaraṭṭhe Buddhasāsanasamiti, 1958)
Commentary on Khuddakapāṭha, section of Khuddakanikāya, Theravada Buddhist canonical text.