N̄æothāng kāndamn̄œn ngān p̨̄ongkan læ k̄ækhai panhā yāsēptit nai sathān sưksā (Samnak Phatthanā Kānp̨̄ongkan læ K̄ækhai Panhā Yāsēptit, Samnakngān Khana Kammakān P̨ongkan læ Prāpprām Yāsēptit, Samnak Nāyok Ratthamontrī, 1999)
Report on drug abuse and narcotics prevention action in Thailand.