Pakhukkū Ūʺ ʼUṃʺ Phe, bhava kha rīʺ nhaṅʻʹ ʼoṅʻ mraṅʻ naññʻʺ ʼa tveʹ ʼa kriṃ myāʺ - Cinʻ Taṅʻ, Takkasuilʻ (Bhāratī Cā pe : Guṇʻ Thūʺ Cā pe mha praññʻ luṃʺ kyvatʻ phranʻʹ khyi saññʻ, 1993)
Biography of Pakhukkū Ūʺ ʼUṃʺ Phe, b. 1917, Burmese philanthropist and literary patron.