Yazaśnenī bulanda krīyā : Yazaśnenī krīyāmāṃ vaparātā ālātonā bhedabharamano ukela, Yazśnenā 72 hā mānnā darekanāṃ Avastā bhaṇataranī uṇḍāṇa samaja tathā tāvīla, Yazaśnenī krīyānāṃ upayogīpaṇa tathā jarūrayāta bābe - Cīnīvālā, Pharāmarojha Sorābajī (Pharāmarpojha Sorābajī Cīnīvālā, 1937)
Manual to perform the ritual of Yazaśna, the Zoroastrian sacrifice, based on Avesta.